Tartu võttis ellujäämismängus Robežsardze üle kindla võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli ühisliigas võitis Bigbank Tartu meeskond veerandfinaali teises mängus kindlalt 3:0 RTU/Robežsardze meeskonda ning viigistas seeria. Kahe võiduni peetava veerandfinaali otsustav mäng toimub juba homme kell 16 Tartus. Ka sellest mängust näitab Postimees otsepilti. Avamängu 2:3 kaotanud Tartu loovutas täna lätlastele geimides vastavalt 21, 23 ja 20 punkti.

Pärnu võitis täna 3:1 Jelgavat ning pääses poolfinaali, kuna ka avamängust oli neil kaasas 3:0 võit.

Enne mängu:

Kuigi Tartu kaotas neljapäeval Lätis viiegeimilise lahingu (-23, 22, -16, 20, -13), kiitis kogenud diagonaalründaja Argo Meresaar kohtumise järel võistkonda. «Arvan, et nii korralikku mängu pole me lähiminevikus teinud. Kõik võitlesid ja andsid endast parima,» vahendab volley.ee Meresaare sõnu. Täna saab üheks võtmeküsimuseks, kuidas suudab Tartu ohjata Ansis Medenist, kes tõi Robežsardzele avamängus 24 punkti ja seda väga hea rünnakuprotsendi juures: ta lõi punktiks 37 tõstest 22.

Lisaks on täna kordusmängudes vastamisi Pärnu ja Jelgava (avamäng 3:0), TTÜ ja Rakvere (avamäng 1:3) ning Selver ja Ozolnieki (avamäng 2:3). Kui mõnes paaris läheb vaja kolmandat kohtumist, peetakse see homme. Juhul, kui kolmas mäng peetakse paaris Tartu-Robežsardze, näitab Postimees ka seda homme otsepildis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles