Viisik jahib kulda, kurjad koerad kannul

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meistriliiga 25. hooaeg.
Meistriliiga 25. hooaeg. Illustratsioon: Pm

Põhja-Eesti lahtised meistrivõistlused ühes Paide ja Tartu osalusega, muiati – pisut mõrult – eelmisel aastal jalgpalli Eesti meistriliiga koosseisu vaadates. Tänavu on pilt teine, sest maid hakkavad jagama kümme klubi seitsmest eri linnast. Taas on kõrgeimas mängus Pärnu ja Viljandi, põnevaim küsimus ehk «Kes võtab tiitli?» on aga selline, millele vastust leida ülikeeruline. Või kas ikka on?

«See on nii lihtne küsimus, millest pääseb alati ühtemoodi – vastamata,» naeris Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak. «Viis meeskonda võitlevad väga selgelt meistritiitli pärast ja see ei ole niisama sõnakõlks. Ju need viis meeskonda hakkavad mingil hetkel suuremas või väiksemas tropis edasi liikuma ja teine viisik üritab kurjade koertena neid kandadest või tagumikust hammustada. Kindlasti läheb see hammustamine sel aastal korduvalt ka õnneks. Aga meistrit ma mitte ainult ei taha, vaid tõepoolest ka ei oska mitte kuidagi ennustada,» sõnas Pohlak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles