Nõmme Kalju noormängija treenib koos Ronaldo kasvatajaklubiga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Jürgens Kalju esindusmeeskonna treeningul.
Oliver Jürgens Kalju esindusmeeskonna treeningul. Foto: Nõmme Kalju pressiteenistus

Nõmme Kalju silmapaistev noormängija Oliver Jürgens sai unustamatu kogemuse osaliseks, kui tal avanes võimalus teha kaasa klubi esindusmeeskonnaga treening. Seejärel sõitis noormängija koos Nõmme Kalju noortetöö juhi Kristen Viikmäega Portugali, kus poiss asub nädalaks treenima koos Portugali suurklubi Lissaboni Sportinguga.

Nõmme Kalju noormängija Oliver Jürgens on saavutanud juba noores eas mitmeid silmapaistvaid tulemusi. Rahvusvahelistel turniiridel on ta mitmeid kordi valitud turniiride parimaks mängijaks ning 2014 hooajal oli ta pea kõikidel noorteturniiridel parim väravalööja. 2014 hooajal mängis ta Eesti meistrivõistlustel endast kaks aastat vanemate liigas ning saavutas samuti kogu liigas parima väravalööja tiitli, teatas Nõmme Kalju pressiteenistus.

Lissaboni Sporting on Portugali tippklubi, kes tänavusel hooajal on mängimas UEFA Meistrite Liigat. Klubi on 18-kordne Portugali meister ning noorteakadeemia kuulsaimad kasvandikud on Luis Figo (endine Barcelona, Madridi Real ja Milano Inter), Cristiano Ronaldo (Madridi Real) ja Nani (Lissaboni Sporting).

Kontakt kahe klubi vahel sai võimalikuks tänu Nõmme Kalju esindusmeeskonna portugallasest mängija Jorge Rodrigues’i tutvustele. Oliver treenib Sportingus koos klubi noorteakadeemia 2002. ja 2003. sünniaasta võistkondadega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles