Üksteise pihta sülitanud Inglise liiga mängumehi ootab karistus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonny Evans ja Papiss Cisse omavahelises intsidendis.
Jonny Evans ja Papiss Cisse omavahelises intsidendis. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna mängija Jonny Evans ja Newcastle'i ridadesse kuuluv Papiss Cisse võivad mõlemad karistada saada, kuna sülitasid teineteise pihta.

Telekaamerad püüavad tänapäeval pea kõik platsil toimuva kinni ning nii on karistus soolas nii Evansi kui ka Cisse jaoks selle eest, et nad eile õhtul üksteist kehavedelikega kostitasid, kuigi kohtunikud seda ei märganud, vahendas Soccernet.ee.

Pärast seda, kui Evans Cisselt palli oli üritanud võita, saatis Manchester Unitedi kaitsja veel ründaja suunas tatiläraka ning Cisse ei jäänud vastusega võlgu.

Kuigi Evans on eitanud, et ta sülitas Cisse pihta, siis Cisse on juba vabandanud, et reageeris millelegi, mis oli tema jaoks väga ebameeldiv.

Inglismaa jalgpaliliit võttis intsidendi uurimise alla ning kolmest kohtunikust koosnev paneel leidis, et mängijad tõesti sülitasid üksteise pihta, nüüd ootab mängijaid tõenäoliselt karistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles