Messi rekordiline kübaratrikk tõstis Barcelona Hispaania liiga liidriks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalli kõrgliigas vahetus tabeliliider, kui seni esikohta hoidnud Madridi Real andis eilse kaotusega punkte ära ja Barcelona ründestaar Lionel Messi vedas omakorda oma meeskonna suure võiduni. Sealjuures skooris Argentina äss täna ka rekordilise kübaratriki.

Barcelona sai tänast kohtumist Rayo Vallecano vastu juhtima juba viiendal minutil, kui täpne oli Luis Suarez. Seisuga 1:0 avapoolaeg lõppeski, kuid teise poolaja alguses, 49. mänguminutil, skooris kohe Gerard Pique. 56. mänguminutil realiseeris Messi penalti, 63. minutil lõi argentiinlane oma tänase teise värava ja 68. mänguminutil sahistas Messi vastaste väravavõrke juba kolmandat korda.

81. mänguminutil lõi Rayo Vallecano oma auvärava, kui täpne oli Alberto Bueno, esimesel üleajaminutil tõi Suarez oma teise väravaga tabloole lõppseisuks jäänud skoori 6:1.

Messi jaoks oli tänane kübaratrikk Hispaania liigas 24. ja see on ka uueks Hispaania liiga rekordiks. Barca suure rivaali Madridi Reali ründestaar Cristiano Ronaldo on suutnud Hispaania liigas lüüa 23 kübaratrikki.

Barca kerkis tänase võidu järel 62 punktiga liiga liidriks, seni esikohta hoidnud Real langes 61 punktiga teiseks, sest eile anti ära vajalikke punkte, kui seisuga 0:1 kaotati Athletic Clubile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles