Võiduvõimeline näitsik

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP/SCANPIX

Seitse kuud tagasi uskus Postimehe veebiküsitlusele vastanud 2500 inimesest tervelt kolm neljandikku, et vaevalt Kaia Kanepi veel kunagi maailma 30 parema sekka tõuseb. Oli ta ju mullu kaotanud mai algusest detsembri keskpaigani tosin kohtumist ühtejutti.


Asjade segase allakäigu kohta liikus igasuguseid teooriaid, aga kolm informeeritud sporditarka kinnitasid Kuku raadio jutusaates «Mehed ei nuta», et Kanepi on ise oma hädades süüdi.
Paistab, et ise suudab Kanepi ka oma kaevatud august välja ronida.

Ehkki tal ei õnnestunud USA lahtistel meistrivõistlustel ikka veel murda suure slämmi turniiride veerandfinaali barjääri, pakkus ta oma südikate esitustega kõneainet kogu maailmas. Postimehe veebiküsitlusele vastanud 4000 inimesest kolm neljandikku arvab, et Kanepi väärib Eesti aasta naissportlase tiitlit. Mis siis, et Kristina Šmigun-Vähil on talle vastu panna Vancouveri olümpia hõbemedal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles