Uute meestega play-off’i koha jahil

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Tairo Lutter

Korvpalli Ühisliigas play-off’i kohta jahtiv Kalev/Cramo sai eile väga väärtusliku võidu, kui koduväljakul suudeti lisaaja järel 85:79 alistada soomlaste Loimaa Bisons. Üheksa võidu ja 14 kaotusega paiknevad kalevlased tabelis 11. kohal, samas on ihaldatud kaheksas positsioon käeulatuses. Kaheksas on üheksa võidu ja 12 kaotusega Krasnõi Oktjabr, kellega kohtutakse 23. märtsil Tallinnas.

Eilses võidumängus näitasid end heast küljest meeskonna värskeimad liikmed Oleksi Petšerov ja Keith Benson. Esimese arvele jäi 21 punkti ja üheksa lauapalli ning teise kontole 20 punkti ja 12 lauapalli. Seega, statistika järgi sai Frank Elegari asendajaks toodud Benson oma avamänguga hästi hakkama, samuti näitas avamäng, et ka tema koostöö mängujuhi Scott Machadoga võib kujuneda edukaks.

Kalevlaste juhendaja Alar Varraku sõnul oli uutel mängijatel eile mõnevõrra lihtsam, kuna soomlaste korvialune oli võrreldes teiste Ühisliiga tiimidega hõredam. «Täna (eile – toim) tegid nad oma ära ning tänu neile tuli võit,» tõdes kalevlaste juhendaja Alar Varrak pärast kohtumist. «Täna oli korvi all lihtsam, meil oli seal jõudu rohkem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles