Viimasena F1 sarjaga ühinenud meeskond teatas oma teise sõitja nime

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Merhi.
Roberto Merhi. Foto: SCANPIX

Alles veebruari lõpus vormel-1 sarjaga liitumiseks loa saanud Manor Marussia meeskond avalikustas, et nende tänavuse hooaja teiseks sõitjaks on 23-aastane hispaanlane Roberto Merhi.

Mullu osales Merhi vormel-Renalt 3.5 sarjas, kuid enne septembris sõidetud F1 sarja Itaalia GP-d sai noormees kaasa teha treeningu Caterhami meeskonna eest. «Olen uskumatult elevil, et saan teha oma F1 debüüdi Manor Marussia eest sel nädalavahetusel Melbourne'is,» teatas Merhi pühapäeval sõidetava hooaja avaetapi eel.

«See on suur vastutus, aga tunnen, et olen oma karjääris valmis selleks sammuks ja valmis näitama, et saan anda meeskonna arendamisse suure panuse,» lisas hispaanlane.

Lisaks Merhile kinnitati eile, et tiimi varusõitjaks saab britt Jordan King. Varasemalt on Manor Marussia teatanud, et nende masina rooli hakkab keerama 23-aastane britt Will Stevens, kes sõitis sarnaselt Merhile möödunud hooajal vormel-Renalt 3.5 sarjas, kuid sai Caterhami eest kaasa sõita vormel-1 sarja hooaja viimase, Abu Dhabis sõidetud etapi. Seal lõpetas Stevens 17. kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles