Vormel-1 sarja boss: Schumacheri õnnetus oleks pidanud juhtuma F1 rajal

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone ja Michael Schumacher.
Bernie Ecclestone ja Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone kommenteeris rohkem kui aasta aega tagasi tõsise suusaõnnetuse üle elanud ja endiselt taastuva Michael Schumacheri tervislikku olukorda ja õnnetust ning leidis, et oleks olnud märksa loogilisem, kui selline tragöödia oleks aset leidnud ringrajal.

Schumacher kukkus 2013. aasta 29. detsembril Prantsuse Alpides suusatades nii tõsiselt, et lõi pea ära ja viibis pikalt koomas. Praeguseks hetkeks on seitsmekordne F1 sarja maailmameister kodusel ravil, kuid tema esindajad pole viimasel ajal avalikkusele infot jaganud, kas ja milliseid edusamme kuulsa sakslase tervis on tegemas.

Ka F1 sarja boss Bernie Ecclestone tunnistas, et ta ei tea legendaarse võidusõitja kohta eriti palju. «Ma ei tea mitte midagi tema praeguse olukorra kohta,» tunnistas aastakümneid Schumacherit tundev Ecclestone, kes lisas, et eriti kurb on õnnetuse juures asjaolu, et see juhtus nii ootamatul hetkel, sest oleks olnud loogilisem, kui aastaid F1 sarjas kihutanud sakslasega oleks selline tragöödia juhtunud võidusõidu ajal.

«See võib kõlada kummaliselt, aga oleks olnud loogilisem, kui tal oleks see õnnetus juhtunud võidusõidu ajal. See ongi selle loo tragöödia. Tal oli palju õnnetusi ja ta võttis palju riske, aga et see õnnetus juhtus niimoodi? See ei olnud ju isegi suusavõistlus,» nentis Ecclestone kurvalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles