Rocki vastane Balti liigas. Ventspils

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock mängis Ventspilsiga Eurochallenge'i sarjas näiteks 2013. aastal, siis võitis mängu Tartus Ventspils 66:65.
Rock mängis Ventspilsiga Eurochallenge'i sarjas näiteks 2013. aastal, siis võitis mängu Tartus Ventspils 66:65. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

TÜ/Rocki korvpallimeeskond läheb Balti liiga poolfinaalis vastamisi Ventspilsi meeskonnaga. Mängitakse kaks mängu – 11. märtsil võõrsil ja 17. märtsil kodus.

Ventspilsi meeskond on Läti liigas, mis on erinevate mänguarvude pärast üsna ebaülevaatlik, saanud 12 võitu ja kaks kaotust (näiteks jäädi viimases mängus alla Riia VEFile 67:75, teine kaotus on saadud Liepaja meeskonnalt).

Suuremad punktitoojad on Läti liigas Ventspilsil olnud ameeriklane Troy Barnies (13,0 punktiga keskmiselt mängus), lätlane Kristaps Janicenoks (10,7) ja teine ameeriklane Jeray Grant (10,6).

Balti liiga mängud (neli võitu: kaheksandikfinaalis kaks Rapla TYCO ja veerandfinaalis kaks Tampere Pyrinto üle) on näidanud, et Ventspilsi meeskonnal on kuus üsna võrdsel tasemel punktiviskajat. Neis neljas mängus on Akselis Vairogs visanud keskmiselt 13,5 punkti, 203 cm pikkune ründaja Jeray Grant 10,8, kreeklasest tagamängija Nikos Gikas 10,8, 208 cm pikkune Martins Meiers 10,0, Kristaps Janicenoks 9,0 ja 200 cm pikkune Troy Barnies 8,0 punkti.

Lauavõitluses on olnud edukaim Grant (6,5 lauda) ja söödumeister on Nikos Gikas, kes on andnud Balti liiga mängudes keskmiselt 7,5 resultatiivset söötu.

Sel hooajal mängis Ventspils ka Eurocupi sarjas, kus saadi alagrupis 2 võitu ja 8 kaotust ning viimane koht.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles