Alonso mänedžer on pärast avariivideo nägemist hämmingus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

F1 sarjas kütab endiselt kirgi McLaren-Honda meeskonna sõitja Fernando Alonso avarii, mille hispaanlane tegi teise Barcelona testisõidu viimasel päeval. Nüüdseks on Alonso mänedžer Flavio Briatore näinud õnnetuse videot ja tunnistanud, et tegemist oli äärmiselt kummalise avariiga.

Alonso kaotas Barcelonas oma masina üle kontrolli ja sõitis vastu seina. Kahekordne maailmameister viidi õnnetuse järel haiglasse ja kuigi midagi tõsist tal ei diagnoositud, soovitasid arstid tal sel nädalavahetusel sõidetava hooaja avaetapi vahele jätta. McLareni meeskond väitis, et õnnetuse põhjustas väga tugev tuul, kuigi kuluaarides on rohkelt liikunud kuulujutte selle kohta, et Alonso kaotas mürgiste gaaside tõttu teadvuse või sai elektrišoki.

Hispaanlase mänedžer tunnistas samuti pärast videomaterjali vaatamist, et on raske aru saada, mis tegelikult juhtus. «Bernie Ecclestone saatis selle (video) mulle ja on näha, et tuul ei ole nii tugev ega dramaatiline. Õnnetus on iseenesest väga kummaline,» nentis Briatore.

«Me ei ole McLarenilt rohkem informatsiooni saanud, Ron Dennis (meeskonna pealik- toim.) ei ole seda selgitanud, aga loodetavasti ta teeb seda. FIA (rahvusvaheline autospordiliit- toim.) on parajasti asja uurimas, seega saame näha, mis juhtub. Aga kui oli mingi elektriline viga, siis me usume ja loodame, et saame sellest teada nii, et seda rohkem ei juhtu,» lisas Briatore.

Sel pühapäeval sõidetavalt avaetapil läheb Alonso asemel McLareni rooli varusõitja Kevin Magnussen. Alonso loodab startida märtsi lõpus kavas oleval Malaisia GP-l.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles