Piltuudis: Itaalia kõrgushüppaja hiilgas EMil pooliku habemega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gianmarco Tamberi.
Gianmarco Tamberi. Foto: SCANPIX

Prahas peetud kergejõustiku EMi viimasel päeval püüdis rahva pilke itaallasest kõrgushüppaja Gianmarco Tamberi, kuid seda mitte sportlike saavutuste, vaid välimuse tõttu.

Tamberi sai kõrgushüppefinaalis tulemusega 2.24 seitsmenda koha, kuid pälvis rohkelt tähelepanu oma veidra habemega. Nimelt oli itaallane otsustanud ühe näopoole puhtaks raseerida, teisel aga habeme kasvama jätta. Samasuguse välimusega võistles itaallane ka kaks aastat tagasi peetud sise-EMil.

«Habemest on saanud minu kaubamärk ja mulle meeldib publikut lõbustada. Vihkan selliseid võistlusi, kus publik asjaga kaasa ei tule,» sõnas Tamberi portaalile Spikesmag.com. Portaal märgib lisaks, et 22-aastane Tamberi mängib vabal ajal trumme ning tema lemmikbändide seas on Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd, Black Sabbath, The Who ja The Doors. Kõrgushüppega hakkas ta tegelema isa, kunagise Itaalia siserekordiomaniku Marco Tamberi jälgedes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles