Homsel Meistrite liiga mängul on ametis Eesti jalgpalliliidu peakohtunik

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meistrite liiga karikas
Meistrite liiga karikas Foto: SCANPIX

 Homme Münchenis peetaval UEFA Meistrite liiga 1/16-finaali mängul kohaliku Bayerni ja Donetski Šahtari vahel on ametis Eesti Jalgpalli Liidu peakohtunik Uno Tutk, teatab Eesti Jalgpalli Liit.

UEFA määras Tutki mängule kohtunike vaatlejaks. Matši peakohtunik on William Collum (Šotimaa), keda assisteerivad Damien MacGraith (Iirimaa), Graham Chambers, Robert Madden, Kevin Clancy ja Alastair Mather (kõik Šotimaa). UEFA delegaat on Michel Pralong Šveitsist.

12.–17. märtsini on Eesti Jalgpalli Liidu infrastruktuuri juht Targo Kaldoja ametis UEFA delegaadina Hollandis peetaval U-17 EM-valiksarja Eliitringi turniiril, kus osalevad lisaks võõrustajale Belgia, Gruusia ja Põhja-Iirimaa. 26. veebruaril oli Oleg Harlamov UEFA delegaat Euroopa liiga 1/32-finaali mängul Olympiacos (Kreeka) – Dnipropetrovski Dnipro (Ukraina).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles