Valga alistas lätlaste ülivõimsa mängu toel suurelt TLÜ/Kalevi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainis Strupovics (viskel).
Rainis Strupovics (viskel). Foto: Rein Säinas

Korvpalli Eesti meistriliigas alistas Valga / Maks & Moorits kodusaalis kindlalt 88:61 TLÜ/Kalevi. Võidu peaarhitektid olid tavapäraselt Valga kaks lätlasest leegionäri.

Reinis Strupovicsi arvele jäi 34 punkti, Jurijs Aleksejevs toetas teda 21 punkti ja 18 lauapalliga. Maris Laksa ja Kristjan Evart lisasid kumbki 8 punkti. Kalevile tõi Thomas Droney 15 punkti ja võttis 9 lauapalli, Jevgeni Beloussov lisas 11 ja Reimo Tamm 10 punkti.

Pärnu oli kodusaalis samuti oodatult kindlalt üle Audentes/Noortekoondisest, alistades noored mängumehed 116:75. Rannar Raap tõi Pärnule 27 punkti, andis 9 korvisöötu ja võttis viis lauapalli, Robert Valge ja Norman Käbin lisasid kumbki 15 punkti. Käbin andis lisaks ka 10 korvisöötu. Noortekoondise resultatiivseim oli 22 punktiga Siim-Markus Post.

Valga on liigatabelis 12 võidu ja 12 kaotusega viiendal kohal, Pärnu 12 võidu ja 15 kaotusega nende järel kuues. TLÜ/Kalevil on eelviimasena kirjas 6 võitu ja 20 kaotust, Audentes/Noortekoondis, kelle tulemused lähevad tabelisse kahekordselt, on saanud kirja ühe topeltvõidu ja 14 topeltkaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles