Austraalia etapi teisel vabatreeningul olid kiireimad Mercedesed ja Ferrarid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg.
Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

F1 sarja uue hooaja avaetapi eel sõideti täna vabatreeninguid ning teisel vabatreeningul olid sarnaselt esimesega kõige kiiremad Mercedese sõitjad.
 

Teise vabatreeningu parima aja sõitis välja 27 ringi läbinud Nico Rosberg, kelle tipptulemuseks jäi 1.27,697. Teise aja sõitis välja kokku 23 ringi läbinud Lewis Hamilton, kes kaotas tiimikaaslasele +0,100. Mercedese meeste järel hõivasid järgmised kohad Ferrarid: Sebastian Vettel sai kirja 33 ringi ja kaotas oma parima ajaga Rosbergile +0,715, Kimi Räikkönen läbis samuti 33 ringi ja kaotas kiireimat aega näidanud sakslasele +1.145.

Esimese vabatreeningu segaduse tõttu vahele jätnud Sauberi meeskond sai teisel treeningul lõpuks oma mehed rajale saata ja kuna kohus alles otsustab, kuidas lahendada probleemi, et hollandlasel Giedo van der Garde'il on küll siduv leping meeskonnaga, aga tal pole superlitsentsi, istusid täna tiimi masinate rooli Felipe Nasr ja Marcus Ericsson. Nasr sõitis 16 startida jõudnud mehe hulgast välja 11. aja, Ericsson sai kirja 15. tulemuse.

Teisel vabatreeningul ei saanud aega kirja kodupubliku ees kihutama pidanud Red Bulli sõitja Daniel Ricciardo, kelle masinal tuli mootor välja vahetada. Samuti ei jõudnud starti Williamsi rooli keerav Felipe Massa, kelle autol parandati mootoris veeleket ning masinat ei õnnestunud boksialast välja saata. Lisaks ei osalenud vabatreeningul alles hiljuti vormel-1 karusselliga liitunud Manor Marussia meeskonna sõitjad.

Vaata teise vabatreeningu tulemusi siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles