Hokiskandaal võttis ootamatu pöörde

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Jäähoki Liidu president Rauno Parras
Eesti Jäähoki Liidu president Rauno Parras Foto: Sille Annuk

JÄÄHOKI. Eesti Jäähokiliidu juhatus otsustas veebruari lõpus, et Eesti meistriliiga põhiturniiri võitnud HC Viking ei tohi mängida meistrivõistluste play-off'is, kuna polnud täitnud lepingulisi finantskohustusi hokiliidu ees. Eile tuli loosse aga pööre, kuna saabus kohtuotsus, mis andis õiguse Vikingule.

Harju maakohtu kohtumääruses seisab, et hokiliit peab lubama Vikingul tänavustel meistrivõistlustel osaleda. Hokiliidu president Rauno Parras ütles eile Postimehele, et täna hommikul koguneb hokiliidu juhatus ning siis otsustakse, kuidas edasi käituda. «Tahtsin juba täna (eile – toim) õhtul juhatuse kokku kutsuda, kuid see ei õnnestunud,» selgitas ta. Olukorra teeb absurdseks asjaolu, et Viking peaks osalema juba täna peetavas poolfinaali avamängus.

Play-off’is pidid hokiliidu teatel mängima Tartu Kalev-Välk, Narva PSK, HC Panter ja Kohtla-Järve Viru Sputnik. Nüüd peaks põhiturniiri nõrgima klubi Sputniku asemel taas võimaluse saama Viking. Segadust on palju. Kes siis täna ikkagi mängima tuleb, Sputnik või Viking? Või mõlemad?

Kas on võimalik, et ühele poolfinaalile tuleb kohale kolm meeskonda, kes kõik väljakule ihkavad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles