Video: mehaanik sai Yamamoto autolt tugeva löögi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispania Racing Team'i mehaanik sai Sakon Yamamoto autolt löögi.
Hispania Racing Team'i mehaanik sai Sakon Yamamoto autolt löögi. Foto: SCANPIX

Vormel-1 MM-sarja Itaalia etapil juhtus eile rajaväline kokkupõrge – Hispania Racing Team’i (HRT) mehaanik sai liiga vara boksist lahkunud Sakon Yamamoto autolt tugeva löögi.

Videolt on näha, et kui kõik ülejäänud inimesed on juba autost eemale astunud, siis üks mehaanik kummardus veel auto kohale, et midagi parandada ja sai siis löögi auto tagatiivalt ja –rattalt ning kukkus siis asfaldile pikali. Mees toimetati koheselt kiirabiga haiglasse.

«Sakoni boksipeatuse ajal juhtus ühe meie meeskonnaliikmega õnnetus. Talle anti kohapeal esmaabi ja viidi seejärel igaks juhuks ka haiglasse kontrolli,» rääkis HRT tiimi juht Colin Kolles. «Ta ei kaotanud hetkekski teadvust ja vestles arstiga. Loodame, et ta saab kiiresti terveks.»

«Olin juhtunu pärast väga mures,» lisas Yamamoto. «Küsisin, kuidas temaga on ja mulle vastati, et ta ei saanud tõsiselt vigastada.»

Rahvusvahelise Autoliidu (FIA) kohtunikud määrasid HRT-le juhtunu eest 20 000 dollari suuruse rahatrahvi.

Vaata videot õnnetusest siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles