Jalgpalli esiliiga mängul läks tuliseks kähmluseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall
Jalgpall Foto: SCANPIX

Valga Warriori ja Tallinna Kalevi vahelisel dramaatilise lõpuga Eesti jalgpalli esiliiga kohtumisel keesid viimastel minutitel pinged üle ning kohtunik jagas välja koguni neli punast kaarti.

Kalev tegi A. Le Coq Arena harjutusväljakul uskumatu comeback'i, tulles välja 0:3 kaotusseisust ja vormistades viiendal lisaminutil 4:3 võidu, aga tuline emotsioon ei jäänud vaid sportlikuks, vaid kulmineerus ka lõpueelse kähmlusega.

Soccernet.ee andmetel sai situatsioon alguse kümmekond minutit enne lõppu, kui Warriori mängija Rasmus Munskind astus mänguolukorras Kalevi grusiinist ründaja Tengiz Eteria käe peale ning kalevlane vastas sellele selja tagant mahaniitmisega.

Järgnes tõuklemine, millesse sekkus veel teisigi mängijaid ning kui pingekolle suundus väljaku kõrvale, liitusid nendega ka publiku seast mängu vaadanud Viljandi Tuleviku (Warrior on Tuleviku duubel) pallurid Elvis Liivamägi ja Joel Indermitte, kes enda sõnul läksid vaid pingeid rahustama.

«Kaklust just polnud, päris lööke ei jagatud, aga poisid läksid rüselema,» kommenteeris Liivamägi.

Loe artikli täisversiooni Soccernet.ee-st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles