Ameerika jalgpallurid ahistasid naisreporterit?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leeann Tweeden kuulub koos Ines Sainz Galloga (pildil) maailma seksikamate spordiajakirjanike hulka
Leeann Tweeden kuulub koos Ines Sainz Galloga (pildil) maailma seksikamate spordiajakirjanike hulka Foto: sportpost.com

Ameerika jalgpalli profiliiga NFL asus uurima süüdistusi, et New York Jetsi mängijad on ahistanud Mehhiko telekanali TV Azteca naisreporterit.

NFLi poole pöördus Naisspordireporterite Ühendus, väidetavalt ahistasid Sainzi nii mängijad kui ka treenerid ning vahejuhtumid leidsid aset trenni ajal ning hiljem riietusruumis, kirjutab New York Times.

«Nii meie kui ka Jets asusime asja uurima kohe, kui sellest kuulsime,» sõnas NFLi esindaja Greg Aiello.

Mitu Jetsi mängijat viskasid treeningu ajal meelega palli maailma üheks kaunimaks spordireporteriks peetava Sainzi lähedusse, et nad saaksid tema juurde joosta, lisaks olevat nad hiljem riietusruumis teinud Sainzi kohta seksuaalse alatooniga märkusi.

«Minu jaoks on väga tähtis, et kõik Jetsi liikmed käituksid kogu aeg professionaalselt,» seisis Jetsi omaniku Woody Johnsoni avalduses. «Püüame juhtunus selgusele jõuda ja vajadusel võtame kasutusele meetmeid, et säilitada meediale tööks vajaminev normaalne atmosfäär.»

USAs on juba 25 aastat kehtinud reegel, et naisspordireporterid on meesreporteritega võrdsed, see tähendab, et ka nemad tohivad meeste riietusruumides intervjuusid tegemas käia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles