Galerii: Chelsea tegi tulises mängus Southamptoniga viigi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga liider Londoni Chelsea ei suutnud lähima konkurendi Manchester City eilset libastumist täiel määral ära kasutada ning viigistas 29. vooru kohtumises kodus Southamptoniga 1:1.

City kaotas eile üllatuslikult tabeli eelviimasele meeskonnale Burnleyle ja nii oleks Chelseal olnud edu korral võimalik kasvatada edumaa tabelis kaheksale punktile, seejuures on neil konkurentidega võrreldes üks mäng varuks. Southamptoni vastu asutigi juba 11. minutil juhtima, kui oma selle hooaja 18. liigavärava lõi Diego Costa.

Vaid seitse minutit hiljem rikkus aga teises väljaku otsas määrusi Nemanja Matic ning Southamptoni kasuks antud penalti realiseeris Dušan Tadic. Ehkki ülejäänud mängu jooksul oli mõlemal meeskonnal hulgaliselt suurepäraseid võimalusi skoori kasvatada, ei nähtudki rohkem väravaid. Chelseal on nüüd liigatabelis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles