Vormel-1 avaetapi üllataja: kust te võtate, et sõidan tänu rahakotile?

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Nasr vormel-1 hooaja avaetapil Austraalias.
Felipe Nasr vormel-1 hooaja avaetapil Austraalias. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja tänavuse hooaja avaetapil Melbourne’is kõrge viienda koha saanud ja debüüdil kohe väärtuslikke MM-punkte teeninud Sauberi sõitja Felipe Nasr avaldas imestust arvamuse üle, nagu oleks tema näol tegemist mehega, kes sõidab kuninglikus sarjas vaid tänu paksule rahakotile.

Nasr palgati sügisel Sauberi põhisõitjaks ning ta toob tiimi kaasa hinnanguliselt 14-17 miljoni euro jagu raha oma peasponsorilt Banco do Brasililt, kelle logo kaunistab suurelt ka Sauberi tänavuste vormelite külgi. Eelmisel aastal Williamsi testisõitjana tegutsenud Nasri sõnul ei tähenda see aga, et tal oleks rahakott puuga seljas – sõitjakoha ostmine ja sponsorite omamine pole tema arvates üks ja sama asi.

«Ma ei kujuta ette, kust see rahakotiga sõitja jutt alguse sai, sest minu karjääri on alati soovitud investeerida. Mu perel pole iial olnud niisugust raha, et saaksin selle eest vormeliga sõita,» lausus Nasr väljaandele Autosport. «Mis vahet seal on, kas sinu sõitmise eest maksab Red Bull või mõni teine sponsor, kes tahab sind toetada? Ma tõesti ei taipa, kust on inimestel tekkinud ettekujutus, et olen vormel-1 sarjas vaid tänu rahale,» oli Nasr hämmeldunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles