Video: Bale’i löödud värav ajas Ronaldo vihaseks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Kui Gareth Bale liitus 2013. aasta suvel Madridi Reali jalgpalliklubiga, siis algasid kohe jutud, et Cristiano Ronaldo pole Bale’i saabumisega rahul ning talle on vastukarva uelslase eest makstud suur üleminekusumma. Vahepeal on need jutud vaibunud, kuid eilne Reali kohtumine Levantega andis neile hoogu juurde.

Ronaldo on ennegi loobunud kaaslaste löödud väravate tähistamisest, kuid eilne käitumine oli isegi tema poolt veidi kummaline. Kui Ronaldo enda löök sihile ei jõudnud, siis veidike hiljem suutis Bale saata palli väravasse ning Ronaldo oli sellest silmanähtavalt ärritunud. Bale lõpetas sellega üle 700 minuti kestnud väravapõua, kirjutab Metro.

«Ronaldo erakordselt jonnakas reaktsioon Bale’i väravale, mis tuli tema pealelöögi järel, oli kummaline ja ebaterve,» teatas Inglismaa jalgpallilegend Gary Lineker Twitteris.

Vaata videot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles