Red Bulli meeskond ähvardab vormel-1 sarjast loobuda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo Red Bulli meeskonna roolis.
Daniel Ricciardo Red Bulli meeskonna roolis. Foto: SCANPIX

Red Bulli vormel-1 meeskonna nõuandja Helmut Marko andis teada, et meeskond võib vormel-1 sarjast lahkuda, kui sisse ei viida muudatusi praeguse olukorra muutmiseks. Probleemiks on siinkohal siis Mercedese ülemvõim ning igavad võistlused.

Eile oli Austraalias hooaja avastart ning kõik kulges mulluse aasta taktis ehk Mercedes noppis kaksikvõidu. Marko sõnul oli võistlus ülimalt igav ja niimoodi jätkata ei ole mõtet, vahendab Reuters.

Marko sõnul võib Red Bull isegi sarjast lahkuda, kuna praeguse olukorra tõttu võib meeskonna omanik Dietrich Mateschitz kaotada huvi meeskonna toetamise vastu.

«Sarnaselt eelmistele aastatele hindame me ka tänavu kulusid ja tulusid. Kui oleme täiesti rahulolematud, siis võime kaaluda ka vormel-1 sarjast lahkumist. Loomulikult on olemas oht, et hr. Mateschitz kaotab vormel-1 sarja vastu huvi,» teatas Marko.

Red Bulli meeskonna juht Christian Horner teatas aga, et vormel-1 sarja juhid peaksid sisse viima muudatusi, mis teeksid sarja võrdsemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles