Inglismaa kõrgliiga meeskond vallandas peatreeneri

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gus Poyet.
Gus Poyet. Foto: SCANPIX

Viimasel ajal kehvalt esinenud Sunderlandi jalgpalliklubi omanikele sai küll ja seega vallandati meeskonna peatreener Gus Poyet.

Laupäeval Aston Villale koguni 0:4 kaotanud Sunderlandi viimane liigavõit pärineb jaanuarist. Pärast seda on kuue mänguga teenitud vaid kolm punkti ning langetud on väljalangemistsoonist ühe punkti ja koha kaugusele, vahendas Soccernet.ee.

Poyeti asemel peaks uueks peatreeneriks saama Dick Advocaat, kirjutab The Telegraph. Pärast novembris Serbia koondise eesotsast lahkumist tööta olnud hollandlane on alati tahtnud Premier League'is töötada ja nüüd on ta sellele väga lähedal - täpsustada on veel vaja viimased detailid.

Järgmine mäng on Sunderlandil laupäeval West Hamiga ja kui see kaotatakse, siis on reaalne, et klubi langeb sel hooajal esimest korda alumisse kolmikusse, mis otse esiliigasse langeb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles