Islandi jalgpallilegend võib Eesti vastu mängida

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eidur Gudjohnsen.
Eidur Gudjohnsen. Foto: SCANPIX

Islandi jalgpallilegend Eidur Gudjohnsen on tegemas ootamatut tagasitulekut oma riigi koondisesse - nimelt on mees suure tõenäosusega nende nimede seas, kes kutsutakse saareriigi esindusmeeskonda kohtumisteks Kasahstani ja Eestiga.

Islandi uudistesaidi visir.is andmetel on Islandi jalgpalliliit Gudjohnsenile juba Kasahstani viisa taotlenud ning 36-aastane ründav poolkaitsja võib tõepoolest taas koondise särgi selga tõmmata, et oma riik 2016. aasta EM-ile aidata, vahendas Soccernet.ee.

Kuigi visir.is-i artiklis mainiti vaid Gudjohnseni osalemist 28. märtsil toimuvas valikmängus Kasahstaniga, siis on tõenäoline, et mees kuulub koondisesse ka 31. märtsil toimuvaks Eesti-Island kohtumiseks Tallinnas. Sealjuures tegi Gudjohnsen oma koondisedebüüdi just Tallinnas - aastal 1996 toimunud maavõistlusmängul vahetas Eidur välja oma isa Arnori.

Hetkel pallib Gudjohnsen Inglismaa esiliigas Bolton Wanderersi eest ning on seal 20 mänguga kirja saanud neli väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles