Eesti koondislastega trennis käinud pokkeriässast sai Tartu naiskonna särgisponsor

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raigo Aasmaa
Raigo Aasmaa Foto: Allikas: Jekaterina Eilart

Tartu Jalgpallikool Tammeka naiskond kogus veebruarikuus Stardipaik.ee ühisrahastuskeskkonnas 1620 eurot uute võistlusvormide ostmiseks. Eesti kõrg- ehk Expert liigas pallivate tartlannade suurimaks toetajaks osutus 600-eurose annetusega elukutseline pokkerimängija Raigo Aasmaa, kes saab autasuks reklaampinna naiste võistlusvormil.

Ühisrahastusprojektile õla alla pannud Aasmaa sõnul otsustas ta naiste vutti toetada, kui viibis Riia pokkerifestivalil. «Sõber pani Facebooki postituse ja tag’is mind seal ära. Mõtlesin 30 minutit ja book’isin reklaampinna,» meenutas elukutseline pokkerimängija.

26-aastane Raigo Aasmaa on mänginud ka ise jalgpalli. Tema vutimehetee kulges koos Eesti rahvuskoondislaste Eino ja Sander Puri, Taijo Teniste ja Jürgen Kuresooga. Noormehed treenisid ja võistlesid üheskoos Tartu SK 10 ridades, 1988. aastal sündinute grupis.

Värske särgisponsori Raigo Aasmaa sõnul pole ta veel otsustanud, mida laseb Tammeka naiskonna vormisärkidele trükkida. «Hetkel koos naiskonnaga veel arutleme ja uurime, mis täpselt võiks särgi peale tulla. Ma arvan, et see võiks mingit heategevat ideed reklaamida,» usub pokkerimängijast vutitoetaja.

Täispikka intervjuud Raigo Aasmaaga saab lugeda Tammeka koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles