Ametlik teade: Dick Advocaat asub tööle Inglismaa kõrgliigas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dick Advocaat.
Dick Advocaat. Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliigasse kuuluv Sunderlandi jalgpalliklubi teatas, et nende uus peatreener on nimekas hollandlane Dick Advocaat.

67-aastane hollandlane ei ole varem ühtegi Inglise kõrgliigaklubi juhendanud. Küll aga on Advocaati CV korralik - varem on ta olnud peatreeneri ametis sellistes klubides nagu PSV Eindhoven, Peterburi Zenit ja Glasgow Rangers. Advocaat on juhendanud ka mitut rahvuskoondist, nende hulka kuuluvad lisaks kodumaa Hollandi koondisele veel Venemaa, Serbia, Belgia, Lõuna-Korea ja Araabia Ühendemiraadid.

Hollandlase leping kestab hooaja lõpuni, Sunderland peab järgmise liigamängu laupäeval West Ham Unitediga. Senine peatreener Gus Poyet vallandati pärast nädalavahetusel Aston Villalt saadud 0:4 kaotust. Viimasest kuuest mängust on Sunderland saanud vaid kolm punkti ja liigatabelis on meeskond langenud tagantpoolt neljandale kohale, väljakukkumistsoonist lahutab neid kõigest üks punkt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles