Mourinho poeg sattus sotsiaalmeedias skandaali: Chelsea fännid on häbiväärsed

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mario Mourinho (esiplaanil) koos Chelsea mängijatega.
Jose Mario Mourinho (esiplaanil) koos Chelsea mängijatega. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreeneri teismeline poeg Jose Mario sattus sotsiaalmeedias väiksemat sorti skandaali, kui võttis teravalt sõna Chelsea fännide käitumise aaderessil.

Nooremal Mourinhol ajas kopsu üle maksa see, et Chelsea fännid vilistasid pühapäevasel liigamängul Southamptoniga poolkaitsjale Cesc Fabregasele, kelle tegutsemine on eriti hooaja esimese poolega võrreldes olnud viimastel kuudel kahvatu. «Miks kõik Fabregast vihkavad ja teda süüdistavad? Tegu on ju meeskonnamänguga. Võib-olla ei mänginud ta tõesti nii hästi nagu enamik fänne ootas, aga ta vähemalt võitles lõpuni. See näitab iseloomu,» kirjutas Mourinho poeg oma Instagrami kontol.

«Olen näinud halbu Chelsea fänne, aga pühapäevane käitumine oli kõige hullem. Fännid vilistasid Cescile, keegi ei laulnud – olen täiesti nõus nendega, kes mõtlesid välja hüüdlause «Mourinhol on õigus, teie fännid on s*tad!» Meie fännid on tõepoolest klubile täielikuks häbiplekiks!!!!» teatas Jose Mario. «Hakkan fännidest lugu pidama siis, kui nemad hakkavad klubist lugu pidama!»

Pärast Chelsea fännid pahaseid reaktsioone võttis Jose Mario postituse Instagramist maha ja nüüdseks on tema konto tervenisti kustutatud. 15-aastane Jose Mario treenib ise Fulhami klubi juures väravavahina, kuid viibib pidevalt ka Chelsea mängudel. Kui Chelsea võitis märtsi alguses Wembleyl liigakarika, rõõmustas Jose Mario koos Chelsea mängijatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles