Vormel-1 sarja tabas tänavuseks hooajaks tagasilöök

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hockenheimi ringrajal peetud etapp 2014. aastal.
Hockenheimi ringrajal peetud etapp 2014. aastal. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas on olnud tänavu lahtiseks asjaolu, kas suve keskel kihutab F1 karussell ka Saksamaal, tänaseks on saanud selgeks, et ilmselt seda siiski ei juhtu.

Vormel-1 sarja tänavuses kalendris oli esialgselt ette nähtud, et juuli keskel on kavas Saksamaal sõidetav etapp. Kuna rahahädas ja publikupuuduses vaevlesid nii mullu võistlust võõrustanud Hockenheimi ringrada kui varasemalt F1 sarja kalendrisse kuulunud Nürburgring, siis oli eelmisel pühapäeval alanud hooaja alguseks ikka segane, kas ja millisel Saksamaa ringrajal suvel kihutatakse.

Nüüdseks on aga selgunud, et vägagi suure tõenäosusega sõidetakse tänavu 20 etapi asemel 19, sest Hockenheimi võistluspaik ikkagi ei kuulu selle hooaja kalendrisse. «Meie eelduste kohaselt ei toimu 2015. aastal Hockenheimi GP-d. Selle ürituse korraldamise tähtaeg läks juba ammu mööda, seega pole selle võistluse korralik korraldamine enam võimalik,» teatas Hockenheimi ringraja boss Georg Seiler.

F1 sarja boss Bernie Ecclestone on varasemalt öelnud, et kui Saksamaa GP jääb sel aastal ära, siis asendust sellele võistlusele ei otsita - see tähendab, et sellisel juhul sõidetakse sel hooajal 20 etapi asemel 19 võidusõitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles