Päästeamet Peetre otsingutest: üldiselt ei jää inimene kaduma

Oliver Lomp
, «Postimees»
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Peetre
Taavi Peetre Foto: Toomas Huik

Päästjad jätkavad laupäeval Tamula järve kaduma jäänud kuulitõukaja Taavi Peetre otsinguid juba neljandat päeva. Täna alustati otsinguid veidi pärast kella kaheksat ja Lõuna-Eesti Päästekeskuse kinnitusel peaks inimene varem või hiljem välja tulema.

«Üldiselt selliseid juhtumeid ei ole, et inimene täiesti kadunuks jääb. Tavaliselt kas leitakse üles või annab vesi ta ise välja,» kinnitas Lõuna-Eesti Päästekeskuse valvepressiesindaja Evelin Uibokand. «Mina ei mäleta, et keegi olekski kaduma jäänud.»

Eile õhtul tuli sinnamaani traali ja kajaloodi abil Peetret otsinud päästerühmale appi kohalik sukeldusklubi sonariga, mis on parim seade veealuste objektide leidmiseks.

«Sisuliselt on see aparaat, mis näitab järvepõhja palju täpsemalt,» selgitas Uibokand, kes ei osanud öelda, kaua otsingud jätkuvad. «Selle otsustab tuukrigrupi juht, kuid kindlasti ei saa töid teha pimedas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles