Eesti jäi meeskondlikus trekisprindis EMil eelviimaseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trekisprinter Daniel Novikov
Trekisprinter Daniel Novikov Foto: Raigo Pajula.

Poolas Pruszkówis jätkuvad alla 23 aastaste trekisõidu Euroopa meistrivõistlused. Neljapäeval sõideti meeskondlik sprint, kus olid stardis Daniel Novikov, Eerik Idarand ning Urmo Utar. Eelvõistlusel jäädi 11 meeskonna hulgas 10ndaks ajaga 49,868.

Euroopa meistriks tuli Venemaa trio, kes läbis 750 meetrit ajaga 44,991.

Kiiruisutajana tuntud Eerik Idarand oli juunioride arvestuses õhtul stardis veel ka ühe kilomeetrisel paigaltstardiga sõidus, kus sai ajaks 1.09,774, mis andis 26 võistleja hulgas 22. koha. Tegemist on Eesti läbi aegade 18 tulemusega.

Täna õhtul sõidetakse ka U23 sprindi kvalifikatsioon 200 meetri lendstardiga sõit, kus Eestit esindab Pekingi OM'il sel distantsil ebaõnnestunud Daniel Novikov.

Laupäeval on Urmo Utar U23 klassis ja Idarand juuniorite arvestus stardis lõpufinišiga grupisõidus. Pühapäeval teeb oma etteaste Daniel Novikov keirinis ning eestlaste viimane start EM'il on Utaril punktisõidus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles