Henri Anieri koduklubi teenis karikavõistlustel kindla kaotuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anieri koduklubi Dundee United läks eilses Šotimaa karikavõistluste veerandfinaali teises kohtumises vastamisi suure Glasgow Celticuga ning pidi tunnistama kodumeeskonna kindlat 4:0 paremust.

Glasgow' tiimi viis 17. mänguminutil ette Manchester Cityst laenul viibiv Jason Denayer. Teise poolaja algul kahekordistas Leigh Griffiths kodumeeskonna eduseisu ning 79. minutil tegi Celticu edasipääsu kindlamast kindlamaks pikaaegne Šotimaa koondislane Kris Commons. Viimastel minutitel teenisid mõlemad meeskonnad ka punase kaardi ning esimesel üleminutil kasutas väljakule tekkinud lisaruumi ära hollandlane Virgil van Dijk, kes kodumeeskonna võidunumbriteks 4:0 vorpis, vahendas Soccernet.ee.

Eesti mees Henri Anier sekkus täna väljakule 70. minutil, kuid otsustavat pööret Celticu väravaluku lahtimurdmisega ta kohtumisesse tuua ei suutnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles