Kergejõustiklane Richard Pulst: «Jalgpall kooli!» propageerib sportlikke eluviise

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martna Põhikooli õpilased ja (tagumisest reast vasakult) treenerid Eneli Vals, Rauno Tutk, Ats Kutter, õpetaja Enn Kerge ja Richard Pulst.
Martna Põhikooli õpilased ja (tagumisest reast vasakult) treenerid Eneli Vals, Rauno Tutk, Ats Kutter, õpetaja Enn Kerge ja Richard Pulst. Foto: Kertu Tutk

Koos jalgpalliliidu treeneritega Kullamaa ja Martna koolides käinud AS Jalajälg esindaja, Eesti sprinterite tippu kuuluv Richard Pulst avaldas projektile «Jalgpall kooli!» tunnustust, pidades seda tähtsaks laste üldisel tervise edendamisel.

Pulst ütles, et talle jäi läbiviidud treeningutest väga hea mulje ja oli hea näha, et lapsed ootasid külaskäiku. «Kui pallid spordisaali visati, olid kõik näod naerul ja usun, et nad said endasse ka spordipisiku. Projekt ei põhine ainult jalgpallil, vaid propageerib sporti ja sportlikke eluviise. See on üldine tervise edendamise projekt,» lausus ta.

AS Jalajälg on koos Coca-Cola HBC Eestiga kooliprojekti toetaja ja Pulsti sõnul on firma eesmärk sportimisvahendite jagamise kõrval luua koolides ka uusi kontakte. «Oleme kindlasti huvitatud, et kõik saaks tegeleda spordiga ja võimalikult kvaliteetsete vahenditega,» rääkis ta.

Projekt on koostatud 2020. aasta lõpuni ja sihtrühmaks on üldhariduskoolides 1.-5. klassis õppivad poisid ja tüdrukud. Iga projektis osalevat kooli külastatakse eelseisva kuue aasta jooksul kaks või kolm korda. Harjutuste läbiviimiseks kingitakse koolile Nike pallikott koos 10 mänguvahendiga, vestid, tähised ning raamat «Jalgpall õpetab!».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles