Eesti Korvpalliliit otsib pikki

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti Korvpalliliit on kindel, et Eestimaal liigub täna ringi palju pikki, sihvakaid noormehi ja neide, kes ei tegele spordiga ning võibolla isegi arvavad, et nende erakordne pikkus on neile pigem ebameeldiv koorem, mitte eelis läbi lüüa korvpallis.

Just seetõttu soovib Eesti Korvpalliliit need noored leida ning nendest tippkorvpallurid vormida, kirjutab basket.ee.

Korvpalliliit kutsub poisse ja tüdrukuid, kes on sündinud aastatel 1995-2000, ajavahemikus 9. september - 31. oktoober Sportlandi kauplustesse, et lasta end mõõta ja anda enda andmed.

Kõikidele, kes tulevad end mõõtma, kingitakse ajakirja Basketball septembri number. Kui juhtud olema oma vanuseklassi kolme pikima poisi või tüdruku seas antakse sulle tasuta uhiuued kossutossud.

Iga vanuse neljas kuni kuues koht saavad poolaastaks endale ajakirja Basketball tellimuse. Iga vanuseklassi 10 parema hulka jõudnud saavad aga piletid kahele korvpalli karikafinaali, mis toimub detsembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles