Jalgpalluri naine: noored tüdrukud jahivad mängijaid nagu haid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dana ja Marco Gebhardt
Dana ja Marco Gebhardt Foto: bild.de

On juba tavaks saanud, et pea iga paari kuu tagant imbub meediasse järjekordse tippjalgpalluri seksiskandaal, kus mängija on petnud oma naist. Saksamaa endise jalgpalluri Marco Gebhardti abikaasa Dana Gebhardti sõnul põhjustavad seda noored tüdrukud, kes on jalgpalluriga seksimiseks kõigeks valmis.

«Kõige hullemad on noored tüdrukud, kes jalgpallureid järjekindlalt jälitavad. Tüdrukud jahivad mängijaid nagu haid ja mitte ainult vallalisi, vaid kõiki. Peaasi, et tegemist oleks jalgpalluriga,» kinnitas Gebhardt, kes ei jätnud noomimata ka pallureid ennast. «Paljud profijalgpallurid mõtlevad ainult rahast ja seksist. Noorena suuri summasid teenides usuvad nad, et neile on kõik lubatud.»

Lisaks tunnistas Gebhardt, et isegi jalgpallurite ametlikud naised on tegelikult huvitatud ainult rahast. Näitena tõi ta aastai 2004-2006, kui tema abikaasa pallis Müncheni klubis TSV 1860.

«Münchenis olid inimesed väga ülbed ja kitsarinnalised. Naised, kes tribüünidel oma meeste mängu vaatasid, rääkisid ainult moest, juveelidest ja rahast. Mul oli väga raske sellisesse gruppi sulanduda,» sõnas Gebhardt, kellel oma abielus pole suuremaid kriise üle tulnud elada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles