Marussia tiimi boss: saame sel hooajal sõita tänu Jules Bianchile

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Booth.
John Booth. Foto: SCANPIX

F1 sarjas osalev Manor Marussia meeskond saab tiimi bossi John Boothi sõnul sel aastal kaasa lüüa vaid tänu eelmisel hooajal tiimi esindanud Jules Bianchile, kes kahjuks pole endiselt taastunud mullusest raskest avariist.

Bianchi sõitis mullusel Monaco GP-l välja üheksanda koha, mille eest anti talle kaks punkti. Kui sõitjate arvestuses tähendas see Bianchile hooaja kokkuvõttes 17. kohta, siis tiimide arvestuses jäi Marussia üheksandale kohale ja teenis uueks hooajaks arvestatava boonussumma, mille abil suudeti end ka tänavuseks hooajaks sarja kirja panna.

«Ilma temata (Bianchita- toim.), ilma tema poolt Monaco GP-l toodud kahe punktita ei oleks me siin. Lõppude lõpuks pani just see uusi investoreid uskuma, et meeskonnal on potentsiaali,» selgitas Booth.

Manor Marussia meeskonna boss lisas, et mõtleb Suzuka ringrajal raske avarii teinud ja endiselt koomas olevale Bianchile väga sageli. «Ma mõtlen Julesile peaaegu iga päev. Mõtlen Julesile ja tahan, et ta oleks saanud meiega olla Melbourne'is ja jagada meie rõõmu. Me ei saanud seal küll autosid rajale saadetud, aga sellest hoolimata ületasime ennast selles võitluses. Ma tahan, et ka Jules võidaks enda võitluse,» lisas Booth.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles