Eesti sulgpallurid Poolas veerandfinaali ei jõudnud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Kuuba.
Kristin Kuuba. Foto: Kristjan Teedema

Euroopa Karikaetapil Poolas, kus auhinnafond on 15000 dollarit, Eesti sulgpallurid veerandfinaali ei jõudnud.

Põhiturniiril alustasid paarismängus hästi Kristin Kuuba ja Helina Rüütel. Valgevene paarist Anastasia Cherniavskaja ja Alesia Zaitsava saadi jagu kahes geimis 21-17, 21-19. Veerandfinaali pääsu tagavas kohtumises tuli aga anda kolmanda paigutusega venelannadele Rüütli vigastuse tõttu loobumisvõit. Samal põhjusel jäi pooleli ka Rüütli üksikmängu kohtumine lätlanna Monika Radovskaga esimeses geimis eduseisult 8-4.

Kvalifikatsioonist põhiturniirile pääsenud Getter Saar kohtus viienda paigutusega Marija Ulitinaga Ukrainast ja pidi tunnistama vastase paremust 9-21, 13-21.

Järgmisena võistleb Eesti juunioride koondis, kuhu kuuluvad ka Kuuba ja Rüütel, järgmisel nädalal Poolas Lubinis juunioride Euroopa Meistrivõistlustel. Täiskasvanute koondise tipud eesotsas Raul Musta ja Kati Tolmoffiga püüavad kõrgeid kohti kahe nädala pärast Soomes Finnish Openi turniiril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles