TLÜ kaotas Riia TTT-le ja Eesti klubid mängivad pronksile

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1182 Tallinn - Tallinna Ülikool omavahelises mängus.
1182 Tallinn - Tallinna Ülikool omavahelises mängus. Foto: Tairo Lutter

Mõlemad Eesti naiskonnad kaotasid täna korvpalli Eesti-Läti ühisliiga poolfinaalkohtumises selgelt vastasele. Teises mängus tunnistas TLÜ Riia TTT paremust 48:81.

See tähendab, et Tallinna Ülikool ja 1182 Tallinn kohtuvad homme omavahel, et selgitada ühisliiga pronksinaiskond. Kahe Eesti tippklubi tänavune seis (koos karikafinaaliga) on kolm-üks 1182 kasuks.

Võistkondlikult: TTT võitis laua 47-41, korvisöödud 11-10, pallikaotused 17-19. Kahepunktivisked 42 vs 23 % (!), kolmesed 30 vs 36 %, vv 69 vs 83 %. 

Individuaalselt: Ruta Veidere tõi TTT kasuks 17+10lp, Ieva Krastina 17 p; kaotajate poolel Oksana Miil 12+5+3, Kerttu Jallai 10+6lp ja Rachel Jones 9+5+3. 

Laura Audere, kes oli nii eile kui täna üks TLÜ paremaid, jõudis enne venitusharjutusi Basket.ee-le mõned kommentaarid jagada.

Alustasite hästi. Seejärel läks rong ära. Miks?

Me jooksime algul ja hästi jooksime. Aga tempo hakkas käima ülejõu, sest TTT jookseb palju intensiivsemalt ja koguaeg. Neil on seda rotatsiooni, mis tempot hoiab.

Millega sa täna oma naiskonna puhul rahul ei ole?

Me püüdsime, igati püüdsime. Seetõttu ei saa öelda, et ei oleks rahul. Ega nii tugevate vastastega pole lihtne. Lauavõitlus, kaitselaud, see kõik rääkis meie kahjuks....Kiiremad oleksime pidanud olema.

Homme on ees mäng 1182-ga. Kuidas ette valmistute selleks?

Kõike ma ju ei saa ja ei hakka rääkima, eksole (naeratab). Plaanid on olemas. Mulle tundub, et meie suudame rohkem joosta kui nemad. Kui nad tempot hoida ei suuda, nad kaotavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles