Inglismaa koondis jäi väikese vahega ilma kahest väravavahist

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Southamptoni väravavaht Fraser Forster vigastas liigamängus Burnleyga tõsiselt põlve.
Southamptoni väravavaht Fraser Forster vigastas liigamängus Burnleyga tõsiselt põlve. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondis sai eile paari tunni jooksul kaks halba uudist järjest ning mõlemad puudutasid rahvusmeeskonna väravavahte.

Southamptoni ja Burnley vahelises liigamängus libastus väljalööki tehes Fraser Forster, tehes viga põlvele. «Fraser on haiglas ja asi paistab kehv. Peame uuringutulemused ära ootama, aga meie arst ei ole kuigi optimistlik,» sõnas Southamptoni peatreener Ronald Koeman pärast mängu. Tõenäoliselt vigastas Forster põlvesidemeid, mis jätab ta pikaks ajaks väljakult eemale.

Paar tundi hiljem tuli uudis, et põlvesidemete vigastus ei luba vähemalt pool aastat jalgpalli mängida ka West Bromwich Albioni väravavahil Ben Fosteril. Foster tegi põlvele viga nädala eest mängus Stoke’iga ja kui esialgu loodeti, et ta pääseb kuuajase mängupausiga, siis lõikus paljastas ulatuslikuma rebendi. Fosterile tehti reedel juba ka vajalik põlveoperatsioon.

Inglismaa koondise esiväravavaht on jätkuvalt Joe Hart, kuid Forsteri ja Fosteri vigastused jätavad tema seljataguse üsna tühjaks. Tõenäoliselt kutsub peatreener Roy Hodgson nüüd koondisesse Queens Park Rangersi puurivahi Rob Greeni või laenab U21 koondisest noore Jack Butlandi. EM-valikturniiril Eestiga samasse alagruppi kuuluv Inglismaa võõrustab uuel nädalal Wembleyl peetavas valikmängus Leedut, 31. märtsil kohtutakse Torinos maavõistlusmängus Itaaliaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles