Pronksi võitnud Tallinna Ülikool tegi ühisliigas ajalugu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Ülikooli naiskond.
Tallinna Ülikooli naiskond. Foto: wbbl.eu/Māris Greidāns

Korvpalli Eesti-Läti ühisliigas kuue parema naiskonna sekka finaalturniirile pääsenud Eesti klubid Tallinna 1182 ja Tallinna Ülikool pidid poolfinaalides alla vanduma Läti parematele ehk Tallinna Ülikool Riia TTT-le (49:74) ja 1182 SK Cesisele (44:75). Seega selgitasid Eesti klubid omavahel pronksivõitja.

Tallinna Ülikoolile oli see üldse esimene kord poolfinaali jõuda.

Pronksikohtumises oli pärast kahte mängupäeva rohkem püssirohtu alles Tallinna Ülikoolil, kes saavutas 66:56 võidu. Seni pole selles sarjas Eesti naiskondadele medaleid jagunud – niisiis tehti ka ajalugu ja poole hooaja pealt Tallinna Ülikooli naiskonna juhendamise Üllar Kerdelt üle võtnud Janne Rits sai esimese tähtsama võidu.

«Valmistusime nendeks mängudeks spetsiaalselt ja võtsime ka teatud riske. Hea meel on, et otsustavas mängus olid kõik valmis ning täitsid ülesandeid korrektselt. Suure panuse andsid vahetusmängijad,» sõnas Rits pronksikohtumise kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles