Videod: Ronaldo ja Mascherano tegid El Clasicos amatöörteatrit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Javier Mascherano (vasakul) ja Cristiano Ronaldo
Javier Mascherano (vasakul) ja Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Eilses tulises jalgpallilahingus Barcelona ja Madridi Reali vahel keesid tunded taas paaril korral üle. Ühes intsidendis mängisid pearolli Cristiano Ronaldo ja Javier Mascherano, kes kumbki väga väga viisakat käitumist ei näidanud.

60. minutil tegi Mascherano Reali ründajale vea ning mõlemad mehed kukkusid pikali. Kui Mascherano üritas püsti tõusta, siis takerdus ta omakorda Ronaldo jalgadesse. Barcelona mees oli kindel, et Ronaldo kees üle ning tõmbas ta meelega maha. Olukorrale järgnes aga Mascherano näitemäng, kus ta maas rullides kohtunike tähelepanu üritas võita. Siis sekkus intsidenti Dani Carvajal, kes korraks lamavat argentiinlast katsus, mille peale viimane kätega peast kinni haaras.

Lõpuks teenis Mascherano kollase kaardi. Mõned sekundid pärast intsidenti oli Barcelona mees taas püsti ning ei näidanud enam märkigi, et keegi talle haiget oleks teinud. Siinkohal tuleb märkida, et ka Ronaldo sai hakkama piinliku näitemänguga, kui ta sukeldumise eest kollase kaardi teenis.

Kohtumise võitis 2:1 Barcelona, võiduvärava lõi Luis Suarez.

Vaata olukordadest videosid La Liga Youtube'i kanali vahendusel:

Ronaldo ja Mascherano intsident

Ronaldo sukeldumine

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles