Bramanis suudab noortega sammu pidada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho-Bruno Bramanis .
Riho-Bruno Bramanis . Foto: Sille Annuk.

Reedel tunnistas Põlva Serviti värske täiendus Riho-Bruno Bramanis ETV hommikuprogrammis Terevisioon, et 41-aastaselt saadud ootamatu pakkumine Põlva Serviti klubilt tegi meele rõõmsaks.

«Iga inimene otsustab ise, kui vana ta on. Mina tahaks enda vanuse ära unustada,» märkis Bramanis ent lisas, et algul võttis Serviti pakkumine natukene nõrgaks. «Aga miks mitte proovida uuesti mängida ja noortega võidu joosta,» vastas Bramanis pakkumisele jaatavalt, vahendab ERR Sport.

Bramanis tunnistas küll, et pelgas veidi, kas füüsiline vorm on pingutusteks valmis. «Põlva Serviti on Eestis kõige kiirem võistkond. Nende mäng on väga kiire. Seetõttu oli esimest korda trenni minnes kartlik tunne sees,» märkis 10 aastat Jaapanis profileiba teeninud Bramanis. «Nüüd on viis trenni Põlvas tehtud ja jõuab nendega joosta küll. Leidsin meestega väga hea kontakti. Liikumised selgeks õpitud, oleme pühapäeval täitsa valmis lahingusse minema,» viitas ta nädala lõpus toimuvale esimesele kohtumisele Euro-sarjas Kreeka meisterklubiga.

Saatejuhi küsimusele võimaliku rollikonflikti kohta peatreener Kalmer Mustinguga vastas Bramanis, et see küsimus lahenes esimese jutuajamise käigus. «Kalmer ütles, et minu töö on mängida väljakul ja tema töö on kõik see, mis toimub kõik väljaku ümber. Selge, väga konkreetne jutt ja nii jääbki,» rääkis Bramanis.

Teenekas käsipallur kiitis ka uue kodulinna käsipalli toetavat atmosfääri. «Vaatasin just treeningul, et enne meid harjutasid noorterühmad ja seal käis aktiivne tegevus. Pärast trenni jäädi veel saali teiste treeningut vaatama. Põlva on tõeline käsipallimeka,» kiitis Bramanis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles