Tartu Rocki U15 poisid võitsid Euroopa noorteliiga etapi ja pääsesid superfinaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki U15 võistkond.
Tartu Rocki U15 võistkond. Foto: Rocki korvpallikool

Nädalavahetusel peeti Keilas EYBLi (Euroopa Noorte Korvpalliliiga) kolmas etapp, kus Tartu Rocki U15 võistkond alistas kõik viis vastast ja teenis sellega ka etapivõidu.

Võidud saadi Valmiera BBSi (56:51), BC Wartti Basketi (60:49), BS Riga (55:45), BS DSNi (65:52) ja Keila KK (65:60) võistkonna üle. Sellega lõpetas võistkond põhihooaja kolmanda kohaga ning kindlustas ühtlasi koha mai lõpus Peterburis toimuvale superfinaalile.

Treener Raido Rebane lausus võistluste järel kõigepealt kiidusõnu korraldajate aadressil. Samuti ei olnud ta kitsi poiste kiitmisega. „Poisid on tublid olnud kogu hooaja. Viimasel etapil olime väga ühtsed. Kui mõnel liidril ei tulnud mäng just kõige paremini välja, siis vahetusmeeste pingil leidus alati keegi, kes suutis platsil positiivselt üllatada. Kõige parem meel on selle üle, et poisid võitlesid endale välja lisaetapi superfinaali näol, kus saame häid ja tugevaid mänge lähiregiooni parimate võistkondadega.“

Tartu Rocki 2000. aastal sündinud poisid jõudsid EYBLi superfinaali ka eelmisel hooajal ning siis saadi kaheksa võistkonna hulgas neljas koht.

Võidukas võistkond mängis Keilas koosseisus Hendrik Eelmäe, Henri Miller, Egert Paap, Aleks Tabo, Gregory Villmann, Richard Vider, Timo Timmi, Peeter Toomas Tael, Kerr Kriisa, Georg Kaasik, Rauno  Richard Arak ja Joonas Anton Jürgenstein. Treener Raido Rebane.

Etapi MVP auhinna sai Rocki mängija Rauno Richard Arak ning All Stari viisikusse valiti Egert Paap.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles