Toobali koduklubi võitleb püsimajäämise nimel

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal Inegölli ridades.
Kert Toobal Inegölli ridades. Foto: tvf.org.tr

Eesti võrkpallikoondislase Kert Toobali koduklubi Inegöli Gümüshane lõpetas Türgi meistrivõistlused nii, kuidas on mitmel korral varemgi juhtunud - viiegeimilises kohtumises jäädi vastasele napilt alla. Põhiturniiril 11. jäänud Gümüshane peab nüüd võitlema kõrgseltskonda püsimajäämise nimel.

Hooaja jooksul seitsmest viiegeimilisest vastasseisust vaid ühe võitnud Inegöli esindus jäi viimases voorus võõral väljakul 2:3 (21, -16, 22, -18, -13) alla turniiritabeli neljandale võistkonnale Fenerbachele. Kogu mängu kaasateinud Eesti koondise sidemängija tõi võistkonna kontosse kaks punkti rünnakuga, ühe servi ja ühe blokiga., vahendas volley.ee.

«Taaskord siis niipidi, seega viimasest kuuest mängust viies tuli vastu võtta 2:3 kaotus. On olnud lihtsamaid meeskondi, kelle vastu mäng võiduks vormistada, kui Fenerbace, seega väga nutta ei ole siin midagi. Viimases voorus pigem võitsime punkti, kui midagi kaotasime. Aga suutmatus mäng enda kasuks vormistada, hakkab juba muret tekitama küll,» kommenteeris Toobal nädalavahetuse vastasseisu. 

«Põhiturniiri viimased neli võistkonda mängivad omavahel kaks turniiri, üks peetakse Ankaras 29.-31. märtsil ja teine 5.-7. aprillil Elazığis. Need saavad füüsiliselt olema väga karmid nädalad. Loodan väga, et me ei jätka viiegeimiliste kaotuste seeriat, sest kümne päeva jooksul pidada kuus mängu ei ole naljaasi - nüüd on ilmselgelt aeg hakata võite vormistama. Kõrgliigas järtkamine ja sinna saamine ei ole alati olnud sportlike tulemuste alusel. Palju asju lepitakse kokku tagatubades ja kui teatud tingimused on täidetud, siis meeskond saab kõrgliigas osaleda. Ma ei usu, et see aasta on teistsugune,» analüüsis Toobal hooaja lõppu. 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles