Malaisias stardivad Manorite roolis Stevens ja Merhi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manori sõitja Will Stevens pääses Austraalia etapil rajale vaid sõitjate piduliku tutvustamise ajal.
Manori sõitja Will Stevens pääses Austraalia etapil rajale vaid sõitjate piduliku tutvustamise ajal. Foto: SCANPIX

Manor Marussia vormel-1 võistkond andis teada, et eesootaval nädalavahetusel keeravad Malaisia etapil nende autode rooli Will Stevens ja Roberto Merhi.

Manor andis samad mehed vormel-1 sarja üles ka hooaja alguses, kuid pärast Austraalia etapi vahelejätmist hakkasid ringlema kuulujutud, et Merhi asemel saab teise sõitjakoha endale jaapanlane Kamui Kobayashi. Merhi sõidab veebilehe motosport.com andmetel tiimis ühe etapi kaupa sõlmitava lepinguga, Stevens on endale kindlustanud sõitjakoha terveks hooajaks.

Tiimijuhi John Boothi kinnitusel on Manor valmis Malaisias rajale tulema ning avaetapil Austraalias võistkonda tabanud probleemid on seljatatud. Manor ei saanud Melbourne'i etapil startida, kuna varem Marussia nime kandnud võistkonna vara oli sügisel oksjonil ning seetõttu kustutati tiimi valduses olnud kõvaketastelt kogu infio. Manor ei suutnud auto tööks eluliselt vajalikke andmeid Austraalias õigeaegselt taastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles