Mängijad vahetusid, mängustiil ja võidud jäid

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleksi Petšerov (vasakul).
Oleksi Petšerov (vasakul). Foto: Tairo Lutter

Pärast Keith Bensoni esimest mängu Kalev/Cramo korvpallimeeskonna särgis räägiti, et ta on nagu vaese mehe Frank Elegar. Pärast Oleksi Petšerovi esimest mängu Kalev/Cramo särgis räägiti, et tema lisandumine lõi meeskonna mängujoonise täiesti segamini. Valitses kartus, et rikkamatesse tippklubidesse lahkunud Elegari ja Rolands Freimanise asendusteks toodud meestega ei suuda Eesti esiklubi Ühisliigas oma ajaloolises võitude rütmis jätkata.

Tegelikult pole midagi hullu juhtunud. NBA kogemusega ukrainlase Petšerovi osalusel on peetud neli kohtumist ja neist kolm on lõppenud kalevlaste võiduga. Just kolmes viimases mängus kaasateinud Bensoniga pole Ühisliigas veel kaotusekibedust tuntud. 11 võidu ja 14 kaotusega hoiab Kalev kinni viimasest play-off pääsmest.

Kalevi abitreeneri Martin Müürsepa sõnul pole uute mängijate tulekuga mänguskeemi muudetud, värsked tulijad on hoopis senisesse mudelisse sobitatud. «Me pole pidanud väga palju muutusi tegema, näiteks kaitses mängime täpselt sama süsteemi järgi nagu varemgi,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles