Aganits ja Teppan tõid kahepeale 18 punkti, Altotevere langes tabelis viimaseks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andri Aganits.
Andri Aganits. Foto: Altotevere

Itaalia SuperLegas läksid pühapäeval vastamisi turniiritabeli lõppu kuuluvad Citta di Castello Altotevere ja Milano Revivre. Võõral väljakul võttis 3:1 (20, 24, -23, 20) võidu Milano esindus, langetades Eesti võrkpallikoondislaste Andri Aganitsa ja Renee Teppani koduklubi Altotevere tabelis viimaseks, kirjutab Volley.ee.

Teist ja kolmandat geimi põhikoosseisus alustanud Teppan kogus 8 punkti, mis tähistab eestlase uut tippmarki Itaalia kõrgliigas. Senine suurim punktisumma oli 6. Diagonaalründaja lõi 17-st tõstest punktiks 6 ja lisas kaks punktiväärt blokeeringut. Aganits kordas enda suurimat punktisaaki, kogudes hooaja jooksul kolmandat korda 10 silma. Rünnakul pidurdamatult tegutsenud temporündaja realiseeris seitsmest tõstest punktiks kuus (86%) ja lisas neli blokipunkti.

«Kahjuks jällegi kaotus, kurb, aga karm reaalsus. Mängus tehti väga palju vahetusi, minu arust liigagi palju. Paaniliselt otsiti neid mehi, kes suudavad ja tahavad mängida. Kolmandas geimis justkui asi loksus paika, aga millegipärast neljandas geimis alustati jälle muudetud koosseisuga. Kokkuvõttes võib öelda, et pingi pealt tulnud mehed tegid hea etteaste, aga treeneril ei olnud piisavalt julgust hoida platsil nooremat liberot, kes hoidis vastuvõttu palju stabiilsemana ning tänu sellele tõusis ka rünnakuefektiivsus,» kommenteeris Aganits pühapäevast mängu.

«Isiklikult jäin enda sooritusega väga rahule, rünnakul väga hea protsent ja ka blokis korralik sooritus,» lisas eestlane.

«Kuna tegemist oli tähtsa mänguga, siis oli meeskonnas tunda pinget. Seda just libero ja sidemängija sooritustest. Igas geimis tekkisid liberol raskused pallingu vastuvõtul, millest vastased said 3-4-5 punktilise seeria. Teisalt ei tundnud sidemängijad end enesekindlalt – seljataha tõste oli tihtipeale selline, mida kannatas ainult mängu jätta. Ei saanud õiget rütmi ei Maric ega ka mina, mille tulemusena hakkas mäng liialt palju käima läbi positsioon nelja. Sellest tulenevalt muutus vastase elu lihtsamaks blokis ja meie rünnakuefektiivsus langes. Vastased tegid samas korraliku etteaste ning olid mänguks taktikaliselt hästi valmis. Kuna kaotus kukutas meid tabelis viimaseks, siis kaotada ei ole enam midagi. Läheme järelejäänud kahes mängus lahingut andma,» võttis mängu kokku Teppan.

Alanud nädalal kohtub Altotevere võõral väljakul turniiritabeli neljanda võistkonna Sir Safety Perugiaga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles