Shanghais toimunud iluuisutamise võistluse soojendusel põrkas 2014. aastal olümpiavõitjaks ja maailmameistriks kroonitud jaapanlane Yuzuru Hanyu peadpidi kokku hiinlase Han Yaniga.
Shanghais toimunud iluuisutamise võistluse soojendusel põrkas 2014. aastal olümpiavõitjaks ja maailmameistriks kroonitud jaapanlane Yuzuru Hanyu peadpidi kokku hiinlase Han Yaniga. Foto: SCANPIX

ILUUISUTAMINE. Sel nädalal jagatakse Hiinas Shanghais iluuisutamise MM-medaleid. Nagu sel alal ikka tavaks, tõuseb pärast olümpia-aastat esile uusi tegijaid ja senised valitsejad lubavad endale ehk veidi kergema aasta. Nii on Sotši ainsa olümpiavõitjana stardis meeste üksiksõidus võidutsenud jaapanlane Yuzuru Hanyu, kes krooniti mullu ka maailmameistriks. Shanghais jääle astudes naaseb mees aga linna, kust ta mullu lahkus ratastoolis.

Neli kuud tagasi osales Hanyu Shanghais toimunud Hiina karikavõistlustel, kui põrkas soojendusel peadpidi kokku hiinlase Yan Haniga. Kokkupõrke järel vajasid jaapanlase pea ja lõug õmblusi.

Kommentaarid
Copy