Cech kaalub Chelseast lahkumist: teist sellist hooaega ma ei taha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petr Cech (vasakul) ja Thibaut Courtois.
Petr Cech (vasakul) ja Thibaut Courtois. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubis aastaid esiväravavahi rollis olnud, ent tänavu Thibaut Courtois' järel teiseks numbriks langenud Petr Cech ähvardab klubist lahkuda, sest soovib mänguaega saada.

32-aastane Cech on tänavu algkoosseisu kuulunud vaid neljas kõrgliiga kohtumises, enamik tema mänguminuteid on tulnud kodustes karikasarjades. Liigakarikasari lõppes juba 1. märtsil peetud finaaliga, kus Chelsea alistas Tottenhami. FA karikasarjast on Chelsea aga tänaseks välja langenud, samuti Meistrite liigast.

«Ma ei tea, mis plaanid klubil on. Tundub, et minu ja Thibaut’ paar toimib praegu hästi,» sõnas Cech ajalehele Idnes. «Aga see saab toimida vaid ühe hooaja. Teist sellist hooaega ma enam ei taha,» märkis Cech, kes valmistub praegu Tšehhi ja Läti rahvuskoondiste laupäevaseks EM-valikmänguks, mis peetakse Prahas.

Kindlasti tunnevad parimas väravavahieas oleva mehe teenete vastu huvi mitmed Euroopa tippklubid, kuid tšehh ei soovinud spekulatsioonidesse laskuda. «Las see jääb suveks. On tähtis klubi ja peatreeneriga maha istuda ning kõiki plusse ja miinuseid kaaluda. Vaatame, kuidas sellega läheb,» sõnas Cech, kellelt küsiti ka Madridi Reali huvi kohta. «Kui mingi pakkumine tuleb, siis kaalun seda. On pakkumisi, millest ei saa loobuda,» ütles ta.

Cech liitus Chelseaga 2004. aastal ning on nendega võitnud kolm Inglismaa liigatiitlit, neli FA karikat, Meistrite liiga ja koos tänavusega kolm liigakarikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles