Radamel Falcao vihjas Manchesterist lahkumisele: võitlen kuni lõpuni

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao.
Radamel Falcao. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas Manchester Unitedis laenul olev ründaja Radamel Falcao vihjas, et lahkub klubist hooaja lõppedes.

Mullu raskest põlvevigastusest paranenud Falcao ei ole Unitedis vormi leidnud ja tema arvel on 22 mänguga vaid neli väravat. Hiljuti märkis ka Kolumbia koondise peatreener Jose Pekerman, et ründajal napib enesekindlust ning see on tõsine probleem.

«Pean lihtsalt mänguaega saama. Ma ei tohi muretsema hakata – pean võimaluseks valmis olema, kui see tuleb,» sõnas Falcao kodumaisele raadiojaamale Radio Caracol. «Praegu olen klubis õnnelik, fännid ja meeskonnakaaslased on mind hästi kohelnud. Võitlen Manchester Unitedis lõpuni,» sõnas ta, vihjates sellele, et suvel lõppeva laenulepingu järel ei pruugi United teda päriseks osta.

Unitedi peatreeneri van Gaali kohta polnud Falcaol ühtegi halba sõna öelda. «Ta peab tegema otsuseid nii nagu iga teinegi treener, ja olgu need minu jaoks positiivsed või mitte, püüan oma tööd alati professionaalselt teha. Meie isiklikku suhet on raske sõnastada – igal treeneril on mängijate kohtlemiseks oma viis ja see sõltub kultuurilistest erinevustest, eri mõtteviisidest ja põhimõtetest. Meil on täiesti normaalne suhe,» vahendab ESPN Falcao sõnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles